flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги : Російської Федераці

06 вересня 2022, 16:39

По справі № 905/622/22:

 

за позовом: Приватного акціонерного товариства «ІНТЕР АГРОЛАЙН»

до відповідача: Російської Федераці

про: про стягнення збитків пов’язаних з знищенням майна в розмірі 400000000,00грн,  упущеної вигоди в розмірі 20453600даларів США, що еквівалентно 598267800,00грн.

 

Суддя Устимова А.М.

Ухвалою суду від 01.09.2022 постановлено:

 

Відкласти підготовче засідання у справі на  21.09.2022 року об 11:00 год. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області (зал судового засідання №105).

Повідомити сторін про місце, час та дату підготовчого засідання у справі.

Явка представників сторін у судове засідання є необов`язковою.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників судового процесу виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Роз`яснити учасникам справи право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників, право брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у тому числі з використанням власних технічних засобів, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України.

Позивачу з урахуванням позиції, що висловлена в письмових поясненнях щодо органу державної влади, який має діяти від імені відповідача у спірних правовідносинах, письмово визначити позицію щодо доцільності застосування ст. 48 Господарського процесуального кодексу України; навести обсяг фактичних збитків, які були понесені внаслідок ракетного удару та доказів на їх підтвердження; визначити на кого суд повинен покласти судові витрати по оплаті судової експертизи, про призначення якої просить позивач.

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці Господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає, набирає законної сили з моменту її підписання.

 

 Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:   https://reyestr.court.gov.ua/Review/106049568