flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін: Бєлах С.С., Яткевич О.Ю., Коваль В.О., Коваль В.В., Лях Л.О., Щербак В.М., Завгороднього М.С., Печеної І.В., Ткаченко С.В., СОСІЬТЕ ЖЕНЕРАЛЬ (SOCIETE GENERELE), Goldharbour Trading Limited (Компанія з обмеженою ві

29 серпня 2022, 17:07

У справі № 925/2199/20:

 

за заявою ініціюючого кредитора Компанії ІНДУМЕТ С.А. (INDUMET S.A.), Люксембург

до боржника Корпорації "Індустріальна Спілка Донбасу", м.Краматорськ, Донецька область

про банкрутство

 

Суддя              М.О. Лейба

 

 

Ухвалою суду від 22.08.2022 постановлено:

 

1.Призначити розгляд клопотання про відсторонення арбітражного керуючого                                                Конового О.С. від виконання повноважень розпорядника майна Корпорації “Індустріальна спілка Донбасу” в судовому засіданні 08.09.2022 о 10:30год., яке відбудеться у приміщенні суду, за адресою: м.Харків, пр. Науки, 5, каб. (зал судового засідання) №413.             

2.Запропонувати арбітражному керуючому Коновому О.С. надати відзив на клопотання з його правовим та документальним обґрунтуванням.

3.Запропонувати кредиторам у справі висловити письмово позиції щодо клопотання  про відсторонення арбітражного керуючого Конового О.С. від виконання повноважень розпорядника майна Корпорації “Індустріальна спілка Донбасу”.

4.З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд клопотання в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

5.Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі Електронний суд”.

6.Повідомити, що участь у судовому  засіданні можлива для сторін виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

 Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.

Ухвала набрала законної сили 22.08.2022 та оскарженню не підлягає.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/104271354/