flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Глобус», м.Львів, Львівська область

22 серпня 2022, 15:56

у справі №905/33/22

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Глобус», м.Львів, Львівська область

до Державного підприємства «ДОБРОПІЛЛЯВУГІЛЛЯ-ВИДОБУТОК», м.Добропілля   

про стягнення 113  768,43 гривень,

Ухвалою суду від 18.08.2022 постановлено:

  1. Призначити судове засідання у справі №905/33/22 на 31.08.2022 о 13:00 год.

  2. Повідомити учасників справи про дату, час та місце судового засідання. Явку сторін у засідання визнати необов’язковою.

З огляду на тимчасове призупинення направлення поштової кореспонденції в Господарському суді Донецької області у зв`язку з відсутністю фінансування суду на відправлення вихідної поштової кореспонденції з 22.02.2022 повідомлення учасників справи про відкриття провадження у справі здійснити шляхом направлення ухвали на відомі адреси електронної пошти, засобами телефонного зв`язку шляхом направлення телефонограми та шляхом  розміщення відповідного оголошення на офіційній сторінці Господарського суду Донецької області веб-порталу «Судова влада України».

  1. Роз`яснити, що відповідно до положень ст.197 Господарського процесуального кодексу України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

  2. Повідомити сторін, що участь у судовому засіданні можлива для сторін та їх представників в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

  3. Роз`яснити учасникам справи, що в умовах дії режиму воєнного стану, з міркувань безпеки та враховуючи приписи ст.3 Конституції України, судове засідання може бути перенесене на іншу дату, про що сторони будуть повідомлені.

  4. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників сторін подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку ч.3 ст.196 Господарського процесуального кодексу України. 7. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

 

Суддя Аксьонова К.І.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/105782626