flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю «Донецькі енергетичні послуги», м.Дніпро, Підприємства електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» м.Маріуполя, м.Маріуполь

18 липня 2022, 19:15

По справі №905/288/22

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Донецькі енергетичні послуги», м.Дніпро

до відповідача Підприємства електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» м.Маріуполя, м.Маріуполь

про стягнення 417  460,82 гривень           

 

 

Ухвалою суду  від 07.07.2022 постановлено:

Запропонувати учасникам справи письмово висловити актуальну позицію по справі №905/288/22 в умовах воєнного стану, у тому числі щодо подальшого руху справи.

Роз`яснити учасникам справи, що відповідно до вимог статті 91 ГПК України письмові докази подаються в оригіналі або належним чином засвідченій копії, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Якщо для вирішення спору має значення лише частина документа, подається засвідчений витяг з нього. Учасник справи підтверджує відповідність копії письмового доказу оригіналу, який знаходиться у нього, своїм підписом із зазначенням дати такого засвідчення.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю - роз`яснити учасникам справи їх право подавати до суду заяви про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

Питання щодо призначення справи буде вирішено після відновлення можливості безпечного для учасників судового процесу проведення судових засідань у приміщенні суду або після встановлення судом технічної можливості у суду та всіх учасників судового процесу для проведення судового засідання в режимі відеоконференцзв`язку.

Про дату, час і місце наступного судового засідання учасників справи буде повідомлено додатково відповідною ухвалою.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.

Ухвала набрала законної з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

 

Суддя О.О.Кучерява

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/105126036