flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного виконавця виконавчого округу Донецької області Матвійчук Наталії Євгеніївни, м.Маріуполь, Товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Інвестохіллс Веста”, м.Київ

04 липня 2022, 17:26

По справі № 905/1630/15:

 

розглянувши матеріали подання вих.№1371 від 03.02.2021 приватного виконавця виконавчого округу Донецької області Матвійчук Наталії Євгеніївни, м.Маріуполь  

про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України боржника без вилучення паспортного документа

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Інвестохіллс Веста”, м.Київ

до відповідача: Фізичної особи-підприємця Гінзбурга Геннадія Михайловича, м.Донецьк

про стягнення 338 896,14грн

 

Ухвалою суду від 29.06.2022 в задоволенні клопотання приватного виконавця виконавчого округу Донецької області Матвійчук Наталії Євгеніївни, м.Маріуполь вих.№1649 від 16.02.2021 про прийняття до розгляду подання про тимчасове обмеження у праві виїзду за кордон боржника без доказів його надіслання іншим учасникам справи.

Подання вих.№1371 від 03.02.2021 приватного виконавця виконавчого округу Донецької області Матвійчук Наталії Євгеніївни, м.Маріуполь  про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України боржника без вилучення паспортного документа – повернути заявнику без розгляду.

Ухвала набрала чинності з моменту її підписання – 29.06.2022.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом десяти днів з дня її підписання.

Апеляційна скарга може бути подана учасниками справи до Східного апеляційного господарського суду в порядку, передбаченому Господарським процесуальним кодексом України.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі Електронний суд”.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи та передачі телефонограми в разі відсутності відповідних електронних адрес.

Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі "Судова влада України" (dn.arbitr.gov.ua).

Суддя Курило Г.Є.

 

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/105009786/