flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи №905/909/21 про банкрутство Приватного акціонерного товариства «Завод по обробці кольорових металів»

01 липня 2022, 12:25

Суддя Д.М.Огороднік
Ухвалою Господарського суду Донецької області від 17.06.2022 постановлено:
1.Відкласти попереднє засідання у справі № 905/909/21.
2.Відкласти розгляд заяв Приватного акціонерного товариства “Укрпідшипник”, Немченко Ольги Олександрівни, Чистякова Олександра Вікторовича, Гребенюк Тетяни Іванівни, Акціонерного товариства “Державний експортно-імпортний банк України”, Головного управління Державної податкової служби у Донецькій області, Сафонова Валерія Єгоровича, Товариства з обмежено відповідальністю “Мегамент”, Товариства з обмеженою відповідальністю “Укрспецмент”, Приватного акціонерного товариства “Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк”, Головного управління Пенсійного фонду України у Донецькій області про визнання кредиторських вимог до боржника та розгляд заяви Акціонерного товариства “Альфа-Банк”
3.Залишити без розгляду клопотання №0000606/5567-22 від 23.02.2022 Акціонерного товариства “Державний експортно-імпортний банк” та клопотання №02-/124 від 23.02.2022 розпорядника майна Кіцула С.Б. про проведення попереднього засідання в режимі відеоконференції.
4. Сторонам в строк до 30.07.2022 висловити позиції по справі в умовах воєнного стану, бойових дій у Донецькій області.
5. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – запропонувати, з метою забезпечення безпеки життя, здоров’я та безпеки представників учасників справи, подавати до суду клопотання про розгляд заяв в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.
6. Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.
7. Про дату, час і місце наступного попереднього засідання повідомити учасників справи додатково відповідною ухвалою суду.
8. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.