flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: ТОВ «Істек», ТОВ «Промислова компанія «Енергоімплекс», ТОВ «Енергокіпітал»

01 липня 2022, 12:21

Суддя Д.М.Огороднік
Ухвалою Господарського суду Донецької області від 16.06.2022 постановлено:
1. Відкласти попереднє засідання у справі № 905/1138/21.
2. Сторонам в строк до 30.07.2022 висловити позиції по справі в умовах воєнного стану, бойових дій у Донецькій області.
3. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – запропонувати, з метою забезпечення безпеки життя, здоров’я та безпеки представників учасників справи, подавати до суду клопотання про розгляд заяв в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.
4. Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.
5. Про дату, час і місце наступного попереднього засідання повідомити учасників справи додатково відповідною ухвалою суду.
6. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.
Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/.