flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Регіональне відділення Фонду державного майна України по Донецькій області, Шахтарський міський центр зайнятості, ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго», Управління Пенсійного фонду України у м. Шахтарську та Шахтарському районі

19 жовтня 2021, 16:10

Справа: №905/3078/13

         Ухвалою від 12.10.2021 суд постановив:

 

Відсторонити арбітражного керуючого Фірус Андрія Оттовича від виконання повноважень ліквідатора у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Комплекс”, м.Шахтарськ, Донецька область (код ЄДРПОУ 30261443).

Зобов`язати голову комітету кредиторів організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду питання про надання суду пропозицій щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором банкрута; протокол засідання комітету кредиторів та відповідне клопотання із заявою обраного арбітражного керуючого про згоду на участь у справі надати суду надати суду у строк до 14.11.2021.     

Комітету кредиторів вирішити на засіданні комітету кредиторів питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі.

Ухвала набрала законної сили 12.10.2021 та в частині відсторонення арбітражного керуючого від виконання повноважень ліквідатора у справі може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги до Східного апеляційного господарського суду у строки передбачені ГПК України.

 

 

за заявою кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю “Шахта 1-6”, м.Шахтарськ, Донецька область

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “Комплекс”, м.Шахтарськ, Донецька область

про банкрутство

 

 

Суддя М.О.Лейба

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/100269104