flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги АТ «Українська залізниця» (м.Київ), регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця» (м.Лиман Донецької області), Управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради (м.Краматорськ Донецької області)

19 жовтня 2021, 16:01

По справі №905/1533/21 :

Ухвалою суду від 13.10.2021 встановлено:

Визначити участь представника Управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради, Філоник Віталіни Валеріївни, у підготовчому засіданні 19.10.2021 о 13:00 год. у справі №905/1533/21 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Особа, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції: представник Управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради, Філоник Віталіна Валеріївна.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку EASYCON, який може бути встановлений за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Попередити відповідача про необхідність забезпечення участі у відеоконференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Попередити Управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради, що відповідно до ч.5 ст.197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв’язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.                                                                                                              

Дата підписання ухвали 13.10.2021.

за позовом АТ «Українська залізниця» в особі регіональної філії «Донецька залізниця» АТ  «Українська залізниця»;

до відповідача, Управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради

про стягнення 1 751 314,55 грн.

Суддя  Кротінова О.В.

 

      Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

 

http://www.reestr.court.gov.ua/Review/100304158