flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Державного підприємства «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1», (м.Вугледар Донецької області), Вугледарського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області

11 жовтня 2021, 15:16

По справі №4/231 :

Ухвалою суду від 07.10.2021 встановлено:

1.Прийняти справу №4/231 до свого провадження.

2.Відновити втрачену справу №4/231 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Ресурсенерготрейд», м.Донецьк, до відповідача Державного підприємства «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1», м.Вугледар Донецької області, про стягнення 119 541,11 грн. заборгованості, інфляції, 3% річних, пені, частково в межах процесуальних документів, доступних в комп`ютерній програмі «Діловодство спеціалізованого суду».

3.Прийняти скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Донецький завод кольорових сплавів», м.Донецьк, б/н від 28.09.2021 на рішення та бездіяльність державного виконавця до розгляду.

4.Призначити розгляд скарги в судовому засіданні на 18.10.2021 року о 14:00 год. зал судового засідання №406.

5.Зобов’язати відповідача (боржника) надати суду пояснення по суті скарги.

6.Зобов’язати начальника відділу Вугледарського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області надати обґрунтоване відповідними доказами письмове пояснення по суті скарги.

7.Зобов'язати Вугледарський міський відділ державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків) надати обґрунтоване відповідними доказами письмове пояснення по суті скарги; надати суду належним чином засвідчені копії матеріалів виконавчого провадження №48336495 (оригінали для огляду).

8.Явка представників сторін та державного виконавця Вугледарського міського відділу державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків)  у судове засідання обов’язкова.

9.Звернути увагу учасників процесу на те, що при ухиленні від виконання вимог суду до винної сторони можуть бути застосовані заходи, передбачені п.1 ст.135 Господарського процесуального кодексу України.

10.Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://court.gov.ua/sud5006/.

11.Роз`яснити сторонам про можливість отримання процесуальних документів по справі у приміщенні Господарського суду Донецької області, у порядку встановленому Господарським процесуальним кодексом України.

12.Ухвала суду набирає законної сили з моменту підписання та оскарженню не підлягає окремо від судового рішення за наслідками розгляду скарги.

 

за позовом ТОВ «Ресурсенерготрейд»;

до відповідача Державного підприємства «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1»

про стягнення 119 541,11 грн. заборгованості, інфляції, 3% річних, пені

 

Суддя  Кротінова О.В.

 

      Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

http://www.reestr.court.gov.ua/Review/100176681