flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітряний парк Лиманський», (м.Київ) Товариства з обмеженою відповідальністю «Проектно-будівельне підприємство «Азовінтекс», (м.Маріуполь Донецької області)

08 жовтня 2021, 14:33

По справі №905/1031/21 :

Ухвалою суду від 04.10.2021 встановлено:

Визначити участь представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітряний парк Лиманський», адвоката Мандрикова Дмитра Вікторовича, у підготовчому засіданні 12.10.2021 о 12:00год. у справі №905/1602/21 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Особа, яка братиме участь у підготовчому засіданні в режимі відеоконференції: представник Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітряний парк Лиманський», адвокат Мандриков Дмитро Вікторович.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку EASYCON, який може бути встановлений за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Попередити позивача про необхідність забезпечення участі представника у відеоконференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Попередити Товариство з обмеженою відповідальністю «Вітряний парк Лиманський», що відповідно до ч.5 ст.197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв’язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітряний парк Лиманський»;

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Проектно-будівельне підприємство «Азовінтекс»;

 

про стягнення 5 821 080,82 грн.

 

Суддя  Кротінова О.В.

 

      Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reestr.court.gov.ua/Review/100107094