flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “ВУГЛЕЦЬ-С” (смт.Стіжківське), Шахтарська ОДПІ (м.Краматорськ), Фіруса А.О.

28 серпня 2021, 15:32

Справа №5006/5/38б/2012

Ухвалою суду від 17.08.2021р. ухвалено:

Відкласти розгляд справи на 14.09.2021 року об 11:00 год. (четвертий поверх, 407 кабінет).

Повторно викликати у судове засідання арбітражного керуючого - Фірус А.О.

Ліквідатору подати суду: звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута чи/або письмові пояснення щодо подальшого розгляду справи з додаванням розширеного звіту ліквідатора з відповідними додатками та з інформацією про наявність грошових коштів на рахунках боржника, станом на день судового розгляду справи; систематизованим переліком майна, що було реалізоване, із посиланням на відповідні документи, та майна, що входить до складу ліквідаційної маси і є нереалізованим станом на день судового розгляду справи.

Ухвала набирає чинності у строк та порядку, визначеному ст.235 Господарського процесуального кодексу України та оскарженню не підлягає.

 

за заявою Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області в особі Маріупольського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “ВУГЛЕЦЬ-С” смт.Стіжківське

про банкрутство

ліквідатор - арбітражний керуючий Фірус А.О.

Суддя Левшина Г.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/99055980