flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Донецький казенний завод хімічних виробів; Державна податкова інспекція у Куйбишевському районі м.Донецьк. По справі № 27/51б

13 липня 2021, 16:06

По справі № 27/51б

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 09.06.2021 суд ухвалив

Призначити до розгляду заяву Акціонерного товариства «Райффайзен Банк», м.Київ, №01/93 від 02.07.2021 про відновлення частини втраченого судового провадження у справі №27/51б в судовому засіданні на  28.07.2021  о  14:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: пр.Науки, 5, м. Харків, 61022, каб. № 326. Явка заявника, ліквідатора та представників комітету кредиторів в судове засідання є обов’язковою. Заявнику до дати судового засідання надати  пояснення щодо змін в найменуванні ПАТ «Райффазен Банк Аваль» на АТ «Райффайзен Банк» з наданням відповідних доказів. Ліквідатору та кредиторам у справі до дати судового засідання надати суду документи, які надсилалися до Господарського суду Донецької області та розглядалися судом з дати порушення справи про банкрутство (21.03.2011) до втрати матеріалів справи (липень 2014) для відновлення втраченого судового провадження. Ліквідатору до дати судового засідання надати суду звіт ліквідатора, реєстр вимог кредиторів, проміжний ліквідаційний баланс станом на поточну дату. Голові комітету кредиторів організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі; докази повідомлення всіх членів комітету кредиторів про проведення засідання, протокол засідання комітету кредиторів, відповідне клопотання та заяву обраної кандидатури арбітражного керуючого про згоду на участь у справі.

Комітету кредиторів вирішити на засіданні комітету кредиторів питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі та щодо формування фонду авансування грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого; надати суду відповідне клопотання та заяву арбітражного керуючого про згоду на участь у справі про банкрутство.

 

Суддя Аксьонова К.І.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою: 

https:/reyestr.court.gov.ua/Review/98201508