flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного акціонерного товариства “Маріупольський металургійний комбінат ім.Ілліча”, м.Маріуполь, Донецька область , Компанії Barlenco LTD, Nicosia, Cyprus та Компанії Metinvest Management B.V., Netherlands

14 травня 2021, 16:07

По справі №905/642/21

 Ухвалою суду від 07.05.2021 по справі №905/642/21, суд постановив:   Прийняти зустрічний позов для спільного розгляду з первісним позовом у справі №905/642/21 та об`єднати їх в одне провадження.

Призначити підготовче засідання суду для спільного розгляду зустрічного позову разом із первісним позовом на 18.05.2021 об 11:15год. Засідання відбудеться у приміщенні  суду за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судового засідання) №413.

 Встановити відповідачу за зустрічним позовом строк для подання відзиву на зустрічну позовну заяву та доказів направлення копії відзиву позивачу та третім особам за зустрічним позовом у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання цієї ухвали.

 Роз`яснити відповідачу за зустрічним позовом, що відповідно до частини 2 статті 178 ГПК України у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Повідомити сторін про місце, час та дату підготовчого засідання.

Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

 

зустрічної позовної заяви: Приватного акціонерного товариства “Маріупольський металургійний комбінат ім.Ілліча”, м.Маріуполь, Донецька область

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Оціночний стандарт”, м.Київ

за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог: Компанії Barlenco LTD, Nicosia, Cyprus та Компанії Metinvest Management B.V., Netherlands

про спонукання до виконання умов договору (усунення недоліків виконаної роботи)

 

Суддя М.О. Лейба

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/96820730