flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги заступника прокурора Донецької області м. Маріуполь в інтересах держави в особі Міністерства освіти і науки України м. Київ до Державного навчального закладу “Бахмутський професійний аграрний ліцей” Донецька область, Бахмутський район, с. Опит

07 травня 2021, 15:33

Повідомлення по справі №905/2096/19  за позовом  заступника прокурора Донецької області в інтересах держави в особі Міністерства освіти і науки України до Державного навчального закладу “Бахмутський професійний аграрний ліцей” до Товариства з обмеженою відповідальністю “Бахмут-Агро” про визнання недійсними договорів та зобов’язання звільнити земельну ділянку.

На виконання ухвали Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду від 14.04.2021 направлено справу № 905/2096/19 за позовом заступника прокурора Донецької області в інтересах держави в особі Міністерства освіти і науки України до Державного навчального закладу “Бахмутський професійний аграрний ліцей” до Товариства з обмеженою відповідальністю “Бахмут-Агро” про визнання недійсними договорів та зобов’язання звільнити земельну ділянку.

 

     Cуддя    Матюхін В.І.