flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватне акціонерне товариство «Авдієвський коксохімічний завод» (м. Авдіївка, Донецької обл.)

05 травня 2021, 15:18

По справі №905/697/21 :

 

Ухвалою суду Господарського суду Донецької області від 26.04.2021:

Прийняти   позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі 905/697/21. Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити на 31.05.2021 року о 12:00 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 301       .                        

Позивачу з`явитись у судове засідання, надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України; документ, що посвідчує особу представника; надати оригінали документів, доданих до позовної заяви, для огляду в судовому засіданні (за наявністю), надати письмові обґрунтування щодо розміру судового збору сплаченого при зверненні із матеріальним позовом.

Встановити позивачу строк для надання відповіді на відзив 5 днів з моменту отримання позивачем відзиву на позовну заяву.

Відповідачу з`явитись у судове засідання, надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України; документ, що посвідчує особу представника; правоустановчі документи (статут, свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи, довідку з ЄДРПОУ в оригіналах та належним чином засвідчених копіях); докази направлення відзиву на адресу позивача.

Встановити відповідачу строк 15 днів для надання відзиву на позовну заяву з моменту отримання відповідачем цієї ухвали.       

Явку сторін у підготовче засідання визнати обов'язковою.        

 

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Сітаймс», м.Київ,

До Приватного акціонерного товариства «Авдієвський коксохімічний завод», м.Авдіївка Донецької області.

Про визнання права на отримання компенсації (на відшкодування збитків, спричинених визначенням заниженої ціни для предявлення публічної безвідклданої вимоги про придбання акцій) за примусово вилучені, на підставі публічної безвідкладної  вимоги про придбання акцій в усіх власників акцій Приватного акціонерного товариства «Авдієвський коксохімічний завод», акції Приватного акціонерного товариства «Авдієвський коксохімічний завод» у розмірі з розрахунку 56,83грн за одну акцію.

 

Суддя  Демідова П.В.

     

Електронний варіант рішення суду в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/96568288