flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Виконавчого комітету Маріупольської міської ради Донецької області

30 квітня 2021, 15:29

По справі № 905/836/20:

 

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю “Івеста”, м.Маріуполь

про зміну порядку і способу виконання рішення суду         

у справі за позовом: Товариство з обмеженою відповідальністю “Івеста”, м.Маріуполь

до відповідача: Маріупольської міської ради Донецької області, м.Маріуполь

про визнання укладеною додаткову угоду про поновлення договору оренди земельної ділянки

 

Суддя Курило Г.Є.

 

 

Ухвалою суду від 27.04.2021 прийнято до свого провадження заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “Івеста”, м.Маріуполь про зміну порядку і способу виконання рішення суду.

Призначено до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “Івеста”, м.Маріуполь про зміну порядку і способу виконання рішення суду в судовому засіданні на 13.05.2021  на  12:30 год. (зал.№  317).

Відповідачу та Виконавчому комітету Маріупольської міської ради Донецької області надати суду у строк до 13.05.2021 пояснення стосовно заяви Товариства з обмеженою відповідальністю “Івеста”, м.Маріуполь про зміну порядку і способу виконання рішення суду з доказами направлення пояснень на адресу позивача.

 

Повідомити сторін про тимчасове призупинення направлення поштової кореспонденції в Господарському суді Донецької області, про що зазначено на офіційному сайті Господарського суду Донецької області в мережі Інтернет за веб-посиланням: https://lg.arbitr.gov.ua/sud5006/pres-centr/news/1108179/. У зв’язку з відсутністю фінансування суду на відправлення вихідної поштової кореспонденції виклик учасників справи в судове засідання здійснити шляхом направлення вказаної ухвали на відомі адреси електронної пошти сторін та засобами телефонного зв’язку шляхом телефонограм.

Рекомендувати учасникам справи з метою якісного та своєчасного розгляду справи:

- відстежувати дату призначення розгляду справи в Єдиному державному реєстрі судових рішень, на офіційному сайті суду за посиланням: https://dn.arbitr.gov.ua/sud5006/gromadyanam/csz/ у розділі “Список справ, призначених до розгляду” та “Стан розгляду справ”;

- інформацію про рух судової справи можна дізнатись зателефонувавши до канцелярії суду (057)702-07-99, (057)702-04-65 або за номером телефону “Гарячої лінії” (096)068-16-02;

- отримувати процесуальні документи можна електронною поштою (попередньо подавши заяву через офіційну електронну адресу inbox@dn.arbitr.gov.ua, через систему “Електронний суд” або поштою, в якій зазначити адресу своєї електронної скриньки).

 

 

 Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/96541150/