flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "Дорожнє підприємство "Алькор", м.Добропілля, Донецька область

23 квітня 2021, 15:10

По справі №910/3701/21

       Ухвалою суду від 20.04.2021 по справі №910/3701/21, суд постановив:

Прийняти до розгляду заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Дорожнє підприємство "Алькор" (85003,          Донецька обл.,  м.Добропілля, вул.Пушкіна, буд. 34; код ЄДРПОУ 39507877).

Проведення підготовчого засідання призначити на 05.05.21 о 12:00год. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судового засідання) №413 .

 Вжити заходи для забезпечення вимог кредиторів: заборонити власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника та боржнику приймати рішення про ліквідацію, реорганізацію боржника, а також відчужувати основні засоби.

Ініціюючому кредитору до дати проведення підготовчого засідання надати до суду: оригінали доданих до заяви документів (для огляду).

Боржнику до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду: відзив на заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство у відповідності до вимог статті 36 Кодексу України з процедур банкрутства; докази в обґрунтування свої заперечень; баланс на останню звітну дату; докази оплати заборгованості; копію Статуту; докази направлення копії відзиву з доданими документами ініціюючому кредитору.

Повідомити кредитора та боржника про місце, час та дату проведення підготовчого засідання суду.

Ухвала набрала законної сили  20.04.2021 та оскарженню не підлягає.

Копію даної ухвали направити кредитору, боржнику, Відділу ДВС за місцезнаходженням боржника, державному реєстратору за місцезнаходженням боржника, державному органу з питань банкрутства, арбітражному керуючому Зубку А.М.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

заява кредитора Акціонерного товариства "Акціонерний комерційний банк "КОНКОРД", м.Дніпро

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Дорожнє підприємство "Алькор", м.Добропілля, Донецька область (код ЄДРПОУ 39507877)

про відкриття провадження у справі про банкрутство

 

Суддя М.О. Лейба

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/96404801