flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного акціонерного товариства “Маріупольський металургійний комбінат ім.Ілліча”, м.Маріуполь, Донецька область , Компанії Barlenco LTD, Nicosia, Cyprus та Компанії Metinvest Management B.V., Netherlands

23 квітня 2021, 15:05

По справі №905/642/21

 Ухвалою суду від 20.04.2021 по справі №905/642/21, суд постановив:   Прийняти   позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/642/21 за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити на 18.05.2021 об 11:15год., яке відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр. Науки, 5, каб. (зал судових засідань) №413.                                    

Встановити відповідачам строк для подання відзивів на позов із урахуванням вимог статті 178 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Докази надіслання копій відзивів та доданих до них документів позивачу надати до суду.

Повідомити сторін про місце, час та дату підготовчого засідання.

Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

Роз’яснити відповідачам, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Оціночний стандарт”, м.Київ

до відповідача 1: Приватного акціонерного товариства “Маріупольський металургійний комбінат ім.Ілліча”, м.Маріуполь, Донецька область

до відповідача 2: Компанії Barlenco LTD, Nicosia, Cyprus

до відповідача 3: Компанії Metinvest Management B.V., Netherlands

про визнання зобов’язання припиненим

 

Суддя М.О. Лейба

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/96404816