flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ТОВ «ДІАФАТ» (87526, Донецька обл., місто Маріуполь, ВУЛИЦЯ 130-Ї ТАГАНРОЗЬКОЇ ДИВІЗІЇ, будинок 4)

11 березня 2021, 15:09

за позовом Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» в особі Чорноморської філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю  «Гравіта Трансшипмент Солюшнз» (01033, м. Київ, вул. Саксаганського, 40/85)

про розірвання договору та стягнення 21 739,34 грн.

 

Господарський суд Донецької області повідомляє, що ухвалою суду від 01.06.2020р. суд постановив:

  1. Прийняти  позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі № 916/601/20.

          2.Клопотання   Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» в особі Чорноморської філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження задовольнити.              

3.Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

4.Встановити відповідачу строк для подання до суду відзиву на позов протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

5.Встановити позивачу строк для подання  до суду відповіді  на відзив протягом 5 днів з дня отримання відзиву на позов.  

6.Встановити відповідачу строк для подання до суду заперечень на відповідь на відзив протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив.

7.Запропонувати Державному підприємству «Адміністрація морських портів України» в особі Чорноморської філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» надати до суду:

- письмові пояснення щодо підтримання позовних вимог до Товариства з обмеженою відповідальністю «Діафат», виходячи з того, що згідно з відомостями Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Товариство з обмеженою відповідальністю «Гравіта трансшипмент солюшнз»  змінило своє найменування та місцезнаходження;

-докази надіслання Товариству з обмеженою відповідальністю «Діафат» копії позовної заяви  та доданих до неї документів на юридичну адресу: 87526, Донецька обл., м. Маріуполь, вул. 130-ї Таганрозької дивізії, буд. 4;

-письмові пояснення щодо розміру боргу відповідача за договором з урахуванням того, що у тексті позовної заяви зазначено про те, що його розмір складає 29 059,20 грн., а у прохальній частині заявлено до стягнення  в т.ч. борг у розмірі 20 966,40 грн.

 

З повним текстом ухвали можна ознайомитись на сайті http://www.reestr.court.gov.ua/Review/89703269

 

 

Суддя                                                           Л.В. Ніколаєва