flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ГУ ДПС у Донецькій області, Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (м.Маріуполь, Донецька обл.), Потупало Н.І., Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків. Харківська обл.) Сільськогосподар

11 лютого 2021, 14:55

Справа №905/52/21

Ухвалою суду від 27.01.2021р.  відкладено підготовче судове засідання на 25.02.2020р. о 12:30 год. (засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, кабінет №407).

 

Зобов`язано Головне управління ДПС у Донецькій області, м.Маріуполь надати додаткові пояснення щодо заявлених кредиторських вимог, а також розгорнутий детальний розрахунок відповідної суми заборгованості, заявленої до визнання як кредиторські вимоги (з визначенням кожної окремо підстави виникнення суми боргу, періоду нарахування штрафних санкцій, а також правове обгрунтування їх безпірності); надати у засідання суду оригінали документів, копії яких приєднано до поданої ним заяви, а також додаткові відомості (за їх наявності), необхідні для вирішення питання про відкриття провадження у справі про банкрутство.

 

Явка представника кредитора є обов'язковою.

 

Явка  боржника в судове засідання не є обов’язковою.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та оскарженню не підлягає.

 

Примірники цієї ухвали надіслати: заявнику; боржнику; арбітражним керуючим; державному органу з питань банкрутства; державному реєстратору за місцезнаходженням боржника; державній виконавчій службі за місцезнаходженням боржника.

 

за заявою Головного управління ДПС у Донецькій області, м.Маріуполь (ЄДРПОУ 43142826)

до боржника Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Ланн", с.Ганнівка (ЄДРПОУ 31225123)

про відкриття провадження у справі про банкрутство

Суддя Левшина Г.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/94487816