flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «НВП-Рудпромавтоматика», м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область та ТОВ «Шахта «Білозерська», м. Білозерське, м. Добропілля, Донецька область

02 лютого 2021, 16:00

По справі №905/108/21

Ухвалою суду від 18.01.2021 по справі №905/108/21, суд постановив:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі 905/108/21.

  2. Задовольнити клопотання позивача про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

3.Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.                                 

  1. Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов із урахуванням вимог статтей 165, 251 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання даної ухвали. Докази надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу надати до суду.

Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

  1. Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив, із урахуванням вимог статті 167 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання відзиву. Докази надіслання копії відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу надати до суду.

  2. Встановити відповідачу строк для надання заперечень, із урахуванням вимог статті 167 ГПК України, протягом 15 днів з дня отримання відповіді на відзив. Докази надіслання копії заперечень на відповідь на відзив та доданих до них документів позивачу надати до суду.

  3. Встановити відповідачу у відповідності до частини 4 статті 176 ГПК України строк для подання заяви з запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження протягом 5 днів з дня отримання даної ухвали.

  4. Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

 

За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “НВП-Рудпромавтоматика”, м.Кривий Ріг, Дніпропетровська область

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Шахта “Білозерська”, м.Білозерське, м.Добропілля, Донецька область

про стягнення 41376,59грн.

 

Суддя М.О. Лейба

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/94192948