flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “Безпека та право» м. Маріуполь

28 січня 2021, 15:49

Ухвалою господарського суду Донецької області від 25.01.2021 (з урахуванням ухвали від 26.01.21р).  прийнята заява Головного управління Державної податкової служби у Донецькій області, м. Маріуполь Донецької області про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Безпека та Право”, м. Маріуполь Донецької області до розгляду.

  Підготовче засідання призначене на 04.02.21р. об 11-00 год. у приміщенні суду, кабінет №313 .

            Викликано для участі у судовому засіданні представників заявника, боржника та  арбітражного керуючого Мелькевич Анастасію Володимирівну.

            Заявнику надати суду додаткові відомості (за їх наявності), необхідні для вирішення питання про відкриття провадження у справі про банкрутство.

            Боржнику до дати проведення підготовчого засідання надати відзив на заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство з додатками, складений відповідно до            ст.36 Кодексу України з процедур банкрутства та з урахуванням п. 6 ст. 39 цього Кодексу; копію відзиву та доданих до нього документів одночасно надіслати (надати) заявнику; докази направлення (вручення) відзиву і доданих до нього документів надати суду одночасно з відзивом; належним чином засвідчені копії установчих документів товариства.         

 

       Суддя Чернова О.В.

(Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. № 313)

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/94360875