flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Корпорації “Індустріальна Спілка Донбасу”, Донецька область, місто Краматорськ) Публічного акціонерного товариства “Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк” м.Київ, Товариства з обмеженою відповідальністю “Регіон” м. Львів.

28 січня 2021, 15:23

Повідомлення по справі №905/263/20 за позовом Позивач: Goldharbour Trading Limited (Компанія з обмеженою відповідальністю “Голдхарбор Трейдинг Лімітед”; юридична особа, яка створена за законодавством Республіки Кіпр,  свідоцтво про реєстрацію НЕ 299838 НЕ 44, видане реєстратором Республіки Кіпр 13.01.2012 року;

до відповідача: Корпорації “Індустріальна Спілка Донбасу”

3-я особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача:                   Публічне акціонерне товариство “Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк”

3-я особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю “Регіон” (

предмет позову: стягнення 126 999 689,05 доларів США.

Суд постановив:

 Інформувати Корпорацію “Індустріальна Спілка Донбасу”, Публічне акціонерне товариство “Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк” та Товариство з обмеженою відповідальністю “Регіон” про оголошену перерву у судовому засіданні на 18.02.2021 року о 12:30 год. Зал судового засідання № 323.

Явка представників сторін і третіх осіб у судове засідання  обов’язкова.

У суду є технічна можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Відповідно до ст.235 Господарського процесуального кодексу України ухвала набрала законної сили з дати її постановлення (підписання) та оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Суддя В.І. Матюхін

         Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою : https://reyestr.court.gov.ua/Review/94318363