flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся Круглий стіл на тему: «Конфлікт на Донбасі: виклики, загрози та їх правове врегулювання»

12 липня 2017, 11:01

11 липня 2017 року в приміщенні Верховної Ради України відбувся Круглий стіл «Конфлікт на Донбасі: виклики, загрози та їх правове врегулювання». В рамках заходу було обговорено правові виклики, породжені конфліктом на Донбасі, зокрема питання організації діяльності судів та здійснення правосуддя в умовах конфлікту, відновлення порушених прав та свобод, відшкодування збитків, завданих фізичним та юридичним особам, а також державі та інші важливі проблеми.

Організатором Круглого столу виступило Міжфракційне депутатське об’єднання Верховної Ради України «Сприяння захисту прав та соціальній реабілітації учасників Антитерористичної операції» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація адміністративних суддів», Асоціацією адвокатів України, Асоціацією податкових радників.

У засіданні «круглого столу» прийняли участь Голова Верховної Ради України, народні депутати України, представники суддівського корпусу, центральних і регіональних органів виконавчої влади, юридичної спільноти та громадянського суспільства.

Від господарського суду Донецької області у заході взяла участь суддя – Сажнева Марія Володимирівна.