flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання голови господарського суду Донецької області з нагоди 26-ої річниці від Дня створення господарських (арбітражних) судів України.

02 червня 2017, 12:48

2 червня 2016 року з нагоди 26-ої річниці від Дня створення господарських (арбітражних) судів України відбулися урочисті збори працівників господарського суду Донецької області.

Голова господарського суду Донецької області Попов Олександр Вікторович привітав колектив суду з професійним святом, побажав успіхів, стійкості, оптимізму, натхнення у професійних здобутках, міцного здоров'я і сімейного благополуччя, миру та добра.

Подякував суддям за оперативний і об'єктивний розгляд справ, високий рівень професіоналізму, побажав й надалі залишатись неупередженими, чесними, справедливими та продовжувати відправляти якісне правосуддя.

За сумлінну і самовіддану працю, високі досягнення у професійній діяльності та з нагоди відзначення 26-ої річниці від Дня створення господарських (арбітражних) судів України голова господарського суду Донецької області відзначив подякою працівників апарату.